Popüler Oyunlar

Half Life Multiplayer - Full İndir



Counter Strike 1.6 1 Kasım 2000 Tarihinde Çıkış Yapan Ve Windows Bilgisayarlarında Oynanan Eskilerin Efsane Oyunlarında 1.Sıradaydı. Ben Dair Çoğu Çocuk Genç Hatta 30-40 Yaşları Arasında Oynayanlar Bile Vardı.Bende Nostanji Yaşamak İsteyenler İçin Ve Düşük Sistem PC Si Bulunanlar İçin Sitemize Eklemek İstedim. Oyunun Yapımcısı Portal Serisine De İmza Vurmuş Valve'dir. Türkçe Dil Desteği Ve FPS Oyunları Arasında Yer Alır. Ve Boyutu Sadece 272 MB'idir.

HalfLife Nedir?
Half Life, arkadaşlarınıza veya bilgisayara karşı oynayabileceğiniz bir FPS (first person shooter) oyunudur. Valve şirketi tarafından geliştirilmiş ve yine Valve şirketi tarafından 1 Kasım 2000 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Dünya genelinde en yaygın bilgisayar oyunlarından biridir. Günümüzde hala geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir.

 

Half Life Nasıl Oynayabilirim?
bilgisayarınıza indirin. Daha sonra antivirüs programınızı devre dışı bırakın ve setup.exe’yi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak yükleyin. Yükleme işleminin tamamlanmasının ardından masaüstünde oluşan kısayolu sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Bu aşamadan sonra oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

 

Half Life’ı Ücretsiz Oynayabilir Miyim?
Evet.Ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Gereksinim Seviyesi: Düşük

İşletim Sistemi: Windows XP+

İşletim Sistemi Mimarisi: 32 – 64 Bit

İşlemci: Tek Çekirdek – 500 MHz+

Bellek: 96 MB+

Ekran Kartı: 16 MB+

Disk Alanı: 1 GB+


Reklamlar Nasıl Geçilir?

Ve Diğer 4 Kanalada Aynı Şekilde Yaptıktan Sonra İndirmek Yazan Kilit Açılıyor Ve Basarak Oyunumuzu İndiriyoruz 

1 yorum: